Importància de la fotografia al portal web d’empresa

Les imatges i fotografies que es posen en una pàgina web d’empresa, són molt importants en el màrqueting online, l’ús d’imatges augmenta la claredat dels missatges i s’ha convertit en una forma de comunicació atractiva que pot transmetre personalitat.

Les imatges o fotografies en un lloc web d’empresa, han de ser la representació visual de la marca, han de cridar l’atenció del visitant i que associïn la imatge amb els seus productes o serveis. El cervell humà percep les imatges i les fotografies 60.000 vegades més ràpid que el text, gairebé el 90% de la informació que es transmet al cervell són visuals.

Les pàgines web amb una fotografia detallada fomenten i augmenten la interactivitat de l’usuari, a més d’incitar més fàcilment a obtenir resposta de l’usuari. Si una imatge apareix acompanyada de la seva descripció, els usuaris són més propensos a fer clic a l’enllaç que si no hi ha cap imatge.

Més de la meitat dels usuaris d’Internet han declarat que veure una foto real del producte és més important que una llarga descripció del producte.

Si la imatge t’impacta, és molt més probable que et fixis en la resta del contingut, t’informis dels missatges i posteriorment facis clic en algun dels enllaços que pugui tenir el text.

La importància de comptar amb bones imatges i fotografies també afecta la capacitat per aconseguir conversions, de fet, en un estudi realitzat per Trivago en 2014 es va estimar que una estructura amb més de 20 fotos té un 29% més de probabilitats de ser clicada mentre que es redueix un 10% amb una estructura de menys de 10 fotos.

Contractar un bon professional que pugui oferir la imatge adequada d’un negoci i els seus productes o serveis, és imprescindible perquè el portal web sigui d’èxit.

Kaloni Fotografia ofereix servei de fotografia professional i disseny gràfic per a empreses. Fotografia de producte, industrial, de les instal·lacions del negoci o l’establiment, del l’Staff, fins i tot cobreix esdeveniments d’empresa organitzats fora o dins de la zona de treball.